Personeelsfeest


Gratis en ruime parkeergelegenheid

Vrije toegang tot Reinalda park

Dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00

Personeelsfeest

Verras jouw team en organiseer een fantastisch personeelsfeest in een van de feestzalen van Pannenkoekenparadijs Haarlem. Dankzij de flexibele mogelijkheden is het de geschikte locatie voor ieder bedrijfsfeest. Wil je iedereen ontvangen met een welkomstdrankje, verwennen met een etentje en trakteren op een bruisend dansfeest? Dat kan! Ook wanneer er slechts één of twee van deze opties op de planning staan, is deze locatie in Haarlem ideaal voor jouw personeelsfeest of bedrijfsfeest.

Droom met ons mee over jouw personeelsfeest in hartje Haarlem

Beeld je een zaal in voor jouw personeelsfeest waar uitbundige gesprekken tussen collega’s oprechte lachbuien uitlokken die de achtergrondmuziek overstijgen. Tel daar nadien een losgebarsten dansfeest bij op, en je weet zeker dat iedereen het er maandagochtend nog over heeft. Op deze locatie in hartje Haarlem zijn er twee zalen waarin we zo’n bedrijfsfeest al vaker hebben meegemaakt:

  • De zaal beneden is de geschikte locatie voor een personeelsfeest tot 150 collega’s.
  • De zaal boven is de geschikte locatie voor een groter bedrijfsfeest tot 400 collega’s. Deze feestzaak bestaat uit twee verdiepingen, namelijk een grote zaal voor 300 mensen en een vide voor 100 mensen.

Vier feest met of zonder etentje

Het budget voor een personeelsfeest verschilt vaak van bedrijf tot bedrijf. Laat jouw budget het toe om zowel een etentje als een feest te geven? Dan kies je tussen twee formules. Voorzie zelf de catering of reken op de kookkunsten van onze chef-koks. Uiteraard bevat onze menukaart meer dan alleen pannenkoeken. Wij voorzien jullie in ieder geval al van de drankjes. Plan je geen etentje in? Dan is de dansvloer dé locatie om jouw personeelsfeest of bedrijfsfeest om te toveren tot een heus dansfeest in onze feestzaal in Haarlem.

Bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw personeelsfeest

Vertel ons zeker over alle suggesties die jouw feest naar een hoger niveau tillen. Wil je graag een DJ-set in de zaal, vergezeld met enkele sfeervolle discolichten? We denken graag met jou mee. Verkrijg meer informatie over de mogelijkheden en prijzen door te bellen naar het nummer 023 – 583 44 79.