ER LEKKER OP UIT?

REINALDAPARK: HAARLEM OP ZIJN MOOIST

Het Pannenkoeken paradijs ligt midden in het Reinaldapark. Het Burgemeester Reinaldapark is een groot stadspark in Haarlem, gelegen aan de oostkant van de stad. De naam verwijst naar burgemeester Marius Antoon Reinalda. In het park is een monument geplaatst ter nagedachtenis aan de gevallenen in de Tweede Wereldoorlog. In 2014 is het park geheel vernieuwd.

Het ligt naast recreatiegebied Spaarnwoude, een omgeving met weidse polders en bos waar u kunt fietsen, wandelen, zwemmen, maar ook klimmen, golfen, skiën ,kano varen en nog veel meer. Daarnaast is er jaarlijks een groot aantal evenementen voor jong en oud.

Natuurlijk is Haarlem the place to be! Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod, de grote diversiteit aan winkels en de uitstekende ligging nabij Amsterdam, strand en zee. Een stad met een rijke historie, prachtige monumenten en een Bourgondische sfeer.

De ideale bestemming voor een dagtrip of een weekendje weg. Ook zeker met kinderen.

LEKKER RELAXEN?

ZELF GENIETEN TERWIJL DE KIDS SPELEN.

Als de ouders lekker zitten kunnen de kinderen buiten genieten van een grote zandbak met daarin een klimtoestel met glijbaan en een ligschommel.

Er staan grote trampolines met een net eromheen en er kan gevoetbald worden.

Binnen is er in het restaurant een speelhoek speciaal voor de wat jongere kinderen gecreëerd. Zij kunnen zich goed vermaken met een barbiehuis,treinbaan, bouwblokken,leeshoek etc.

In de speelkelder is er een mega ruimte voor de wat oudere kinderen.

Op gezette tijden zal er een medewerker zitten die speciaal op jullie kinderen let en alles onder gezellig en geordend houd.

LET OP! DE SPEELKELDER ZIJN WE OP DIT MOMENT AAN HET VERBOUWEN!