Een leuk feestje geven op een fijne feestlocatie in of nabij Haarlem?

Ben je op zoek naar een super feestlocatie in de buurt van Haarlem voor een verjaardag, bedrijfsetentje, bruiloft of ander feest? Of wil je een uitgebreide teambuilding organiseren, waarbij jullie eerst een brainstormsessie en tennistoernooi houden, gevolgd door een gezellige borrel en diner en wellicht als afsluiting een bruisend dansfeest? Kies dan voor onze flexibele feestlocatie! Zo is onze feestzaal in Haarlem de ene dag de setting van een prachtig trouwfeest en de andere dag het paradijs voor een te gek kinderpartijtje.

Geef een leuk feestje op onze functionele feestlocatie!

Waarom moet je specifiek voor deze feestlocatie kiezen? Wel, omdat we méér bieden dan alleen een mooi gerenoveerde feestzaal in hartje Haarlem. Zo hebben we allerlei praktische voordelen, waaronder:

  • Voldoende gratis parkeergelegenheid voor feestgangers die met de auto komen.
  • Bij etentjes mag je jouw eigen catering voorzien of onze chef-koks inschakelen.
  • Speelgelegenheden voor de kinderen. Denk daarbij aan een speelkelder, een grote zandbak en trampolines.
  • Een mix van veelzijdige activiteiten die je allemaal met elkaar mag combineren. Geef je enkel een dansfeest of wil je zowel tennissen, als dineren, als lekker dansen? Kies zelf maar!

BRUILOFTEN (KLEINE ZAAL)

Vraag meer informatie over onze mogelijkheden

Pannenkoekenparadijs Haarlem is dus een ideale feestlocatie voor elke gelegenheid. Naast een geschikte feestzaal vind je bij ons ook service op maat. Wil je een springkussen huren of de feestzaal door ons laten versieren? Tijdens een gesprek kunnen we alles bespreken, wij denken graag met je mee. Bel ons dus op het nummer 023 – 583 44 79 voor meer informatie. Kijk hieronder ook zeker naar de diverse impressies van onze feestlocatie.

BRUILOFTEN (GROTE ZAAL)

BBQ-FEESTEN

KINDERFEESTJES

BEDRIJFSETENTJES

FEESTEN

MEER INFORMATIE?

Neem contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Bel ons: 023 – 583 44 79 of vul onderstaand formulier in!