Bruiloftzaal


Gratis en ruime parkeergelegenheid

Vrije toegang tot Reinalda park

Dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00

Bruiloftzaal

Een bruiloftzaal is een van de eerste dingen die verloofde koppels in orde brengt. Dat is logisch, want zonder bruiloftzaal komt er natuurlijk geen feest. Toch zijn er bepaalde vereisten waaraan trouwlocaties moeten voldoen. Mogen jullie zelf de catering voorzien? Is er wel genoeg parkeerplek voor gasten die met de auto komen? Laten we al meteen ‘ja’ antwoorden op deze vragen. Ontdek met een gerust hart alle mogelijkheden voor jullie feest in de bruiloftzalen van Pannenkoekenparadijs Haarlem.

Past iedereen op jullie gastenlijst in deze bruiloftzaal in Haarlem?

Een bruiloft is een magisch moment en die verdient een speciale bruiloftzaal. Natuurlijk willen jullie iedereen die jullie lief is uitnodigen om dat magisch moment met jullie te delen. Daarom bepaalt de capaciteit van onze feestzaal wellicht mede of we op jullie lijstje met potentiële trouwlocaties terechtkomen. Bij Pannenkoekenparadijs Haarlem hebben jullie de keuze uit twee verschillende zalen:

  • De kleine bruiloftzaal is perfect wanneer je op zoek bent naar trouwlocaties met een capaciteit tot 150 genodigden.
  • De grote bruiloftzaal bestaat uit 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping kunnen 300 gasten feesten en dineren. De tweede verdieping is een vide waar nog ruimte is voor 100 genodigden.

Reserveer een van onze zalen in Haarlem voor jullie bruiloft

Twijfelen jullie nog tussen enkele trouwlocaties in de omgeving van Haarlem? Dan brengen we met veel plezier nog meer troeven van onze bruiloftzaal in Haarlem in beeld, zoals de groene omgeving, de ruimte om zowel auto’s als fietsen gratis kwijt te kunnen of de speelmogelijkheden voor de kinderen. Willen jullie meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Bel dan naar het nummer 023 – 583 44 79 en ondervind meteen of het een betere match is dan de andere trouwlocaties.